ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Original tablets
TABLETS
Original photo
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Original tvs
ΕΙΚΟΝΑ / ΉΧΟΣ
Original polymhxanhmata
ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ - ΣΑΡΩΤΕΣ
Original pc monitors
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ Η/Υ
 • ΟΘΟΝΕΣ PC
 • ΠΟΝΤΙΚΙΑ
 • ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ
 • ΚΑΜΕΡΕΣ
 • ΗΧΕΙΑ
Original diskoi
ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΑ ΜΕΣΑ
Original exarthmata pc
ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ PC
 • CPU
 • MOTHERBOARD
 • ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ
 • ΔΙΣΚΟΙ
Original diktya
ΔΙΚΤΥΩΣΗ
 • ADSL MODEM / ROUTER
 • ROUTER
 • POWERLINE
Original gaming
ΚΟΝΣΟΛΕΣ / GAMING
Original gps
GPS
DG1 BLOG
DIGI1
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
ΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κανόνες - πως συμμετέχω

Οι άνθρωποι του DIGI1 κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια να συλλέξουν και μεταδώσουν την εικόνα της αγοράς τεχνολογίας μέσα από τεχνικά χαρακτηριστικά, δοκιμές τρίτων, τιμές και προσεκτικής καταγραφής στοιχείων και γνωμών. Όλα αυτά όμως αποκτούν ξεχωριστή ζωντάνια και αξία μέσα από την ενεργή συμμετοχή και των χρηστών του δικτυακού τόπου. Των ανθρώπων που ασχολούνται με την τεχνολογία, που χρησιμοποιούν τις συσκευές  και που έχουν άποψη γι’ αυτές.  Η γνώμη τους έχει μεγάλη σημασία και γι’ αυτό κάνουμε ότι μπορούμε να την ενθαρρύνουμε, προσθέτοντας  δυνατότητες που απευθύνονται σ’ αυτούς.

Η πλέον σημαντική συνεισφορά ενός χρήστη είναι η δημιουργία του δικού του review. Προϋπόθεση η εγγραφή του και η επιλογή του «Το είχα» ή «Το έχω». Του ανοίγει τότε η δυνατότητα να βαθμολογήσει το συγκεκριμένο προϊόν στους επιμέρους τομείς του. Ειδικά η βαθμολογία στους επιμέρους τομείς κρατά μια αντιστοιχία με αυτούς των επαγγελματιών κριτικών, έχοντας όμως 5 βασικές βαθμίδες με ανάλογους χαρακτηρισμούς. Ο χρήστης χαρακτηρίζει το προϊόν από «Κακό» μέχρι «Άριστο» με ενδιάμεσα σκαλοπάτια χωρίς όμως να μπαίνει στη λογική της αυστηρής βαθμολόγησης με νούμερα.  Στο επόμενο βήμα όμως, μπορεί να δώσει και μια συνολική εκτίμηση της αξίας του προϊόντος με βαθμολογία από το 1-10.

Τέλος μπορεί να τεκμηριώσει την άποψη και βαθμολόγησή του γράφοντας αναλυτικά την γνώμη του σε ελεύθερο κείμενο. Η υποβολή ενός review γίνεται εύκολα και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού, η δημοσίευσή τους γίνεται αυτόματα. Το DIGI1 βέβαια έχει το δικαίωμα να ελέγχει όλες τις δημοσιεύσεις για ανάρμοστα κείμενα ή υβριστικά και να τα απορρίπτει.  Το κάθε review που δημιουργείται επηρεάζει άμεσα τη βαθμολογία του προϊόντος από την πλευρά των χρηστών και είναι ενδεικτικό της ισορροπίας που υπάρχει μεταξύ κριτικών και απλών χρηστών. Άρα είναι μια δύναμη που πρέπει να χειρίζονται όλοι με μεγάλη ευθύνη για να μπορούν να προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια στην κοινότητα.

Ένα δεύτερο σημαντικό βήμα συμμετοχής των χρηστών είναι οι Συζητήσεις. Καθένας μπορεί να δημιουργήσει ένα θέμα προς συζήτηση και να θέσει τους προβληματισμούς του. Οι υπόλοιποι μπορούν να ακολουθήσουν μια συζήτηση και να προσθέσουν τη δική τους γνώμη. Οι πλέον δημοφιλείς συζητήσεις γίνονται γνωστές σε όλους και αποκτούν το ξεχωριστό τους κοινό. Η γνώση αναπαράγεται, μεταφέρεται και εξελίσσεται με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Οι ερωτήσεις και οι απορίες απαντώνται και οι χρήστες γίνονται πιο έμπειροι.  Οι συζητήσεις και το άνοιγμα θεμάτων μπορούν να γίνουν και μέσω των κοινωνικών δικτύων όπου το DIGI1 είναι δραστήριο σε όλα τα γνωστά σημεία συνάντησης, το Facebook, το Twitter και το Google+.