Πίσω στο DIGI1.gr
Πρώτο update για τα Windows Phone 8.1
Από George Πέμπτη 07/08/2014
Blog index cortana

Αν και θεωρητικά η διάθεση του update αφορά σε αυτήν τη φάση τους developers, πρακτικά, οι βιαστικοί χρήστες έχουν τη δυνατότητα να το κατεβάσουν, κάνοντας δωρεάν εγγραφή στο πρόγραμμα App Studio της Microsoft. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, ο χρήστης αποφεύγει να πληρώσει τα 19 δολάρια που είναι η εγγραφή στο App Studio για τους developers.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το update έχει αρκετές βελτιώσεις με σημαντικότερη από αυτές την προσθήκη φακέλων. Μέχρι τώρα, η Microsoft χρησιμοποιούσε τα Live Tiles για τις εφαρμογές της, με τη νέα λειτουργία Live folders, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να μετακινεί κάποια tiles σε ένα κοινό φάκελο, ενώ τα Live Tiles θα συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά μέσα στο φάκελο.

Επίσης, η Microsoft δίνει πλέον τη δυνατότητα στο χρήστη να επιλέγει πολλαπλά SMS για να τα προωθήσει ή να τα διαγράψει. Τέλος, το update επεκτείνει τη χρήση του ψηφιακού βοηθού Cortana σε περισσότερες χώρες, μεταξύ των οποίων δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα. Επίσημα, το update θα είναι διαθέσιμο μέσα στους ερχόμενους μήνες.

comments powered by Disqus

Κατηγορίες

Εγγραφή στο Newsletter

Βρείτε μας

Περισσότερα