Πίσω στο DIGI1.gr
Πήραν φωτιά τα smartphones
Από George Πέμπτη 19/06/2014
Blog index article 2661630 1ee4cdaf00000578 23 634x419

Μπορεί να μην είναι έκπληξη, καθώς εδώ και καιρό η Amazon το είχε ανακοινώσει επίσημα, ωστόσο, ο ερχομός του Fire Phone στην αγορά των smart phones είναι μια σημαντική είδηση για αρκετούς λόγους.

Στην παρουσίαση, η οποία έγινε στο Seattle, όπου βρίσκεται και η έδρα της Amazon, o Jeff Bezos, έδειξε ένα τηλέφωνο με οθόνη 4,7 ιντσών, η οποία έχει δυνατότητα απεικόνισης 3D εικόνων, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 2,2 GHz, 2 GB RAM και πίσω κάμερα ανάλυσης 13 megapixel.

Η συσκευή είναι σχεδιασμένη με στόχο τη χρήση κυρίως σε multimedia εφαρμογές και θα συνοδεύεται με υπηρεσία αποθήκευσης φωτογραφιών απεριόριστης χωρητικότητας, ενώ επιπλέον ενσωματώνει και ξεχωριστό κουμπί για να γίνεται εκκίνηση της εφαρμογής λήψης φωτογραφιών.

Μια από τις αξιοπρόσεκτες εφαρμογές που θα είναι εγκατεστημένες στη συσκευή, επιτρέπει στο χρήστη να σκανάρει αντικείμενα, τραγούδια και τηλεοπτικές σειρές και στη συνέχεια με ένα κουμπί έχει τη δυνατότητα να αγοράσει από το κατάστημα της Amazon ότι έχει σκανάρει. Σύμφωνα με την Amazon, η εφαρμογή Firefly μπορεί να αναγνωρίσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια αντικείμενα.

Εκθειάζοντας τις 3D δυνατότητες, ο Jeff Bezos παρουσίασε μια εφαρμογή χαρτών, η οποία συνοδεύει τη συσκευή, δείχνοντας ουρανοξύστες να ξεπηδούν μέσα από την οθόνη του κινητού προσομοιάζοντας τη διάσταση του ύψους.

Όπως και το Kindle, το Fire θα χρησιμοποιεί μια διαμορφωμένη έκδοση του λειτουργικού Android

Προσωρινά, το Fire θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά από την AT&T στην τιμή των 200 δολαρίων για την έκδοση των 32 GB με διετές συμβόλαιο και στα 300 δολάρια για την έκδοση των 64 GB.

Η Amazon προικίζει το Fire και με μια συνδρομή διάρκειας ενός έτους στην υπηρεσία music streaming Amazon Prime, την οποία ανακοίνωσε πρόσφατα. Η διάθεση του Fire θα ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου.

Κάτω από: News
comments powered by Disqus

Κατηγορίες

Εγγραφή στο Newsletter

Βρείτε μας

Περισσότερα