Πίσω στο DIGI1.gr
Xbox One άνευ Kinect
Από Antoninos Τετάρτη 14/05/2014
Blog index kinect 2 2

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει στην αγορά μια νέα έκδοση του Xbox One από την οποία θα απουσιάζει το εξάρτημα Kinect. Η έκδοση θα είναι περίπου 100 δολάρια φθηνότερη με τιμή κοντά στα 400 δολάρια και αναμένεται να είναι στα ράφια των καταστημάτων από τις 9 Ιουνίου σε όλο τον κόσμο.

Η κίνηση έχει να κάνει μάλλον με το γεγονός ότι οι πωλήσεις του Xbox One υπολείπονται αυτών του Playstation 4, οπότε η εταιρεία ελπίζει ότι με τη χαμηλότερη τιμή θα καλύψει τη διαφορά. Ωστόσο, κάποιοι αναλυτές ερμήνευσαν την κίνηση της Microsoft και ως ένα μήνυμα για το μέλλον του Kinect. Αυτό ανάγκασε τον Phil Spencer, διευθυντή του Xbox να διευκρινίσει ότι “η εταιρεία παραμένει πιστή στο Kinect, το οποίο είναι συνδεδεμένο με το όραμα της εξέλιξης του Xbox”. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο ίδιος, περισσότερο από το 80% των κατόχων Xbox χρησιμοποιούν το Kinect καθημερινά.

Όσοι επιλέξουν την αγορά του Xbox One χωρίς το Kinect, θα έχουν αργότερα τη δυνατότητα να προμηθευτούν τη συσκευή, χωρίς όμως να είναι ακόμα γνωστό πότε θα είναι διαθέσιμη ως standalone προϊόν.

Κάτω από: News
comments powered by Disqus

Κατηγορίες

Εγγραφή στο Newsletter

Βρείτε μας

Περισσότερα