Πίσω στο DIGI1.gr
Νέο Windows Phone από τη Nokia
Από Antoninos Πέμπτη 03/04/2014
Blog index nokia lumia 930

Το 930 είναι το νέο μοντέλο που προσθέτει η Nokia στη σειρά Lumia και θα βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Windows Phone. Η συσκευή θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών τεχνολογίας OLED με ανάλυση 1920 x 1080 pixels και πίσω κάμερα ανάλυσης 20 megapixel τεχνολογίας PureView με φακό Zeiss. Η κάμερα είναι για άλλη μια φορά η ειδοποιός διαφορά για τη Nokia, καθώς εκτός από τον προηγμένο σταθεροποιητή εικόνας υποστηρίζεται και από ένα πλούσιο λογισμικό, το οποίο κάτω από την ομπρέλα “Creative Studio” δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να διαμορφώσει τα χαρακτηριστικά της φωτογράφησης, αλλά και να επεξεργαστεί τη φωτογραφία εκ των υστέρων.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το 930 είναι αρκετά “δυνατό” με επεξεργαστή Snapdragon 800 στα 2,2 Ghz, 2 GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 32 GB χωρίς δυνατότητα επέκτασης με micro SD.

Το 930 θα βασίζεται στην έκδοση 8.1 των Windows Phone, η οποία υπόσχεται πολλές νέες λειτουργίες, μεταξύ των οποίων και το νέο ψηφιακό βοηθό της Microsoft που ακούει στο όνομα Cortana και είναι ο ανταγωνιστής των Siri και Google Now των Apple και Google αντίστοιχα.

Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη τον Ιούνιο με τιμή κοντά στα 500 ευρώ.

 

https://www.youtube.com/watch?v=x7eMY45Fw0M

Κάτω από: News
comments powered by Disqus

Κατηγορίες

Εγγραφή στο Newsletter

Βρείτε μας

Περισσότερα