Πίσω στο DIGI1.gr
Ο πρώτος wearable μυικός διεγέρτης
Από George Δευτέρα 24/03/2014
Blog index home pic1 820x420

To SmartMio είναι ένα μυικός διεγέρτης, ο οποίος είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει τα πλεονεκτήματα πολύ ακριβότερων συσκευών σε ενθουσιώδεις και επαγγελματίες αθλητές, αξιοποιώντας το smartphone.

Η συσκευή αποτελείται από δύο ηλεκτρόδια, τα οποία ο χρήστης κολλά στο δέρμα, πάνω από τη μυική ομάδα που θέλει να γυμνάσει. Επιπλέον, υπάρχει ένα μικρό κουτί, το οποίο ενσωματώνει το Bluetooth και τη μονάδα επεξεργασίας της συσκευής. Μέσω των ηλεκτροδίων, η συσκευή διεγείρει τους μύες του αθλητή, ενώ αυτός κάνει παράλληλα το πρόγραμμα γυμναστικής του.

Σύμφωνα με τους κατασκευαστές του είναι ο πρώτος wearable ηλεκτροδιεγέρτης και συνοδεύεται από μια εφαρμογή, η οποία έχει χιλιάδες εγκατεστημένα patterns διέγερσης που μπορεί ο αθλητής να εφαρμόσει στο πρόγραμμα του.

Η εταιρεία θεωρεί ότι η συσκευή της θα πρέπει να λειτουργήσει συμπληρωματικά στη φυσική άσκηση και όχι να την αντικαταστήσει. Το SmartMio βρίσκεται κοντά στο στάδιο της τελικής παραγωγής και αναμένεται να είναι διαθέσιμο το Νοέμβριο του 2014. Για όσους υποστήριξαν το project στην εξέλιξη του θα κοστίζει 69 δολάρια. Για τους υπόλοιπους η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει τη λιανική τιμή.

https://www.youtube.com/watch?v=G8ocOz9gCsY

Κάτω από: News
comments powered by Disqus

Κατηγορίες

Εγγραφή στο Newsletter

Βρείτε μας

Περισσότερα