Πίσω στο DIGI1.gr
Δεν σπάει με τίποτα
Από Antoninos Τετάρτη 26/02/2014
Blog index panasonic toughpad 01 35835293 610x405

Αν και η Panasonic έχει εγκαταλείψει την αγορά των smart phones, στο πλαίσιο μιας σειράς προϊόντων με το χαρακτηρισμό Tough παρουσίασε στη Βαρκελώνη δύο νέα smart phones, με λειτουργικό Android και Windows Phone.

Και τα δύο μοντέλα είναι παχύτερα από 2,5 εκατοστά, αλλά αυτό είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσει ο κάτοχος τους για να αντέχουν σε σκόνη, χτυπήματα και υγρά. Ορισμένα από τα εξαρτήματα των δύο συσκευών είναι αποσπόμενα, οπότε αν κάποιος δε χρειάζεται το barcode scanner με το οποίο μπορεί να είναι εξοπλισμένη η συσκευή μπορεί εύκολα να τον αφαιρέσει.

Η έκδοση με λειτουργικό Windows χρησιμοποιεί ένα τετραπύρηνο Snapdragon 800 με συχνότητα 2,3 Ghz, ενώ το μοντέλο με Android λειτουργικό χρησιμοποιεί ένα Snapdragon S4 με συχνότητα 1,7 GHz. Και οι δύο συσκευές ενσωματώνουν οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 720p και πίσω κάμερα ανάλυσης 8 megapixel.

Θεωρητικά, οι συσκευές έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε βιομηχανικά περιβάλλοντα και κατασκευαστικά έργα, αλλά πρακτικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από όποιον δε θέλει να νοιάζεται για την προστασία της συσκευής του, αρκεί να είναι διατεθειμένος να πληρώσει περίπου 1300 δολάρια.    

Κάτω από: News
comments powered by Disqus

Κατηγορίες

Εγγραφή στο Newsletter

Βρείτε μας

Περισσότερα