Πίσω στο DIGI1.gr
Τo Android της...Microsoft
Από George Δευτέρα 24/02/2014
Blog index nokia x range

Στην εκδήλωση της Microsoft στο MWC 2014 ο αντιπρόερδρος και διευθυντής των Windows Phone, Joe Belfiore, δεν φάνηκε και πολύ χαρούμενος για την απόφαση της Nokia να παρουσιάσει μια "πειραγμένη" έκδοση του Android για τη νέα low-end σειρά X. Όπως ανέφερε "ότι είναι να το κάνουν θα το κάνουν...".

Υπάρχουν μερικές εικασίες για την απόφαση αυτή της Nokia, όπως για παράδειγμα ότι τα Windows Phone 8 δεν παίζουν καλά σε low-end συσκευές αλλά μάλλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατι τα Lumia 520/525 είναι μια χαρά συσκευές ενώ κυκλοφορούν φήμες ότι η Nokia θέλει να παρουσιάσει και mid-high-end συσκευές με Android αλλά και να επιτρέψει την εγκατάσταση εφαρμογών απο το Google Play (αυτό πραγματικά θα είναι μεγάλη έκπληξη). 

Το Nokia X έχει οθόνη IPS 4" 800x400 pixel, 1 GHz dual core επεξεργαστή, 512ΜΒ RAM και 4GB δίσκο. Το X+ θα έχει περισσότερη μνήμη και κάρτα microSD. To XL θα έχει οθόνη 5" και προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλα δεδομένα. Το X θα είναι άμεσα διαθέσιμο ενώ τα άλλα δυο μοντέλα αναμένονται μέσα στο καλοκαίρι και θα κοστίζουν απο 89 έως 109 ευρώ.   

   

Κάτω από: Blog
comments powered by Disqus

Κατηγορίες

Εγγραφή στο Newsletter

Βρείτε μας

Περισσότερα