Πίσω στο DIGI1.gr
Θα βλέπουν και θα ακούν καλύτερα οι Samsung Smart TV
Από Antoninos Δευτέρα 23/12/2013
Blog index samsung un55es8000 3d led hdtv

Στο προσκήνιο της δημοσιότητας καταφέρνει και βρίσκεται συνεχώς το τελευταίο διάστημα η Samsung με διαρροές και επίσημες ανακοινώσεις. Η πιο πρόσφατη ανακοίνωση της εταιρείας έχει να κάνει με την κατηγορία των Smart TV και προετοιμάζει τους καταναλωτές για μοντέλα που θα είναι διαθέσιμα το 2014 και θα έχουν βελτιωμένη αλληλεπίδραση με το χρήστη.

Μια από τις βελτιώσεις έχει να κάνει με το σύστημα φωνητικών εντολών. Σύμφωνα με τη Samsung, το νέο λογισμικό που θα ενσωματώνουν οι τηλεοράσεις της, θα προσαρμόζει αυτόματα την “ακοή” του σε φράσεις που χρησιμοποιεί συνήθως ο χρήστης. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν κανάλι, αναφέροντας το όνομα του καναλιού, ενώ στα μοντέλα του 2013, η ίδια διαδικασία γίνονταν σε δύο βήματα.

Επιπλέον, βελτιώσεις αναμένονται και στη λειτουργία ελέγχου κίνησης μέσω μιας νέας δυνατότητας, η οποία ονομάζεται “finger gesture”. Μέσω αυτής της λειτουργίας, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν κανάλια, να μεταβάλλουν την ένταση του ήχου ή να παγώνουν την εικόνα σε ένα video, με κινήσεις των δαχτύλων τους.

Η λειτουργία φωνητικής αναγνώρισης θα είναι από την ερχόμενη χρονιά διαθέσιμες σε 12 επιπλέον χώρες.

Κάτω από: News
comments powered by Disqus

Κατηγορίες

Εγγραφή στο Newsletter

Βρείτε μας

Περισσότερα