Πίσω στο DIGI1.gr
Νέο HTC Desire 626
Από George Τρίτη 28/07/2015
Blog index image006

Η HTC ανακοίνωσε την κυκλοφορία τού HTC Desire 626, συνέχειας του HTC Desire 620.

Το HTC Desire 626 ξεχωρίζει για τον σχεδιασμό του σε ζωηρές, διπλές αποχρώσεις. Λειτουργεί με Android™ 5.1 και είναι εφοδιασμένο με HTC Sense™, για ακόμη πιο πλήρη και εξατομικευμένη λειτουργικότητα Android. Χάρη στο HTC Sense μπορείς να αλλάζεις το περιβάλλον εργασίας του Smartphone σου όσο συχνά αλλάζεις και το προσωπικό σου στυλ.

Τροφοδοτούμενο από έναν Τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon™ 1.2GHz, το HTC Desire 626 χαρίζει μια ομαλή και αξιόπιστη εμπειρία, παρέχοντάς σου τη δυνατότητα να παρακολουθείς ταινίες με άνεση, να ανοίγεις τις πιο εξελιγμένες εφαρμογές σου, να διασκεδάζεις με τα αγαπημένα σου παιχνίδια ή να προβάλλεις τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες σου, όλα με τη ζωντάνια και την ευκρίνεια της 5” HD LCD οθόνης.

Η λειτουργία HTC BlinkFeed™ σε ενημερώνει άμεσα για τις τελευταίες ειδήσεις και τα νέα από τα κοινωνικά σου δίκτυα, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, στο εξατομικευμένο σου online περιεχόμενο.

Με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μια κύρια κάμερα 13MP και μια μπροστινή κάμερα 5MP, μπορείς να εκφράζεις την προσωπικότητά σου στο μέγιστο, με ακόμα πιο καθαρές φωτογραφίες και selfies από κάθε οπτική γωνία.

Με ενσωματωμένες βελτιώσεις, το λογισμικό HTC Eye Experience σού δίνει τη δυνατότητα να επεξεργάζεσαι εύκολα τις λήψεις σου, προσθέτοντας άμεσα εφέ. Το HTC Desire 626 διαθέτει επίσης τη δυνατότητα λήψης βίντεο 1080p υψηλής ποιότητας, με χρήση είτε της μπροστινής είτε της πίσω κάμερας. Αξιοποιώντας τη λειτουργία HTC Video Highlights,  οι κινούμενες αυτές εικόνες μπορούν να μετατραπούν στις δικές σου μικρού μήκους ταινίες για να τις μοιράζεσαι με τους φίλους και την οικογένειά σου. 

Με μια μεγάλη γκάμα επιλογών αποθήκευσης, από την εσωτερική μνήμη των 16GB μέχρι τη MicroSD υποδοχή που υποστηρίζει έως και 512GB πρόσθετης μνήμης, μπορείς να αποθηκεύεις και να μοιράζεσαι όσο συχνά θέλεις κάθε φωτογραφία και βίντεο, κάθε εμπειρία που νιώθεις ότι σε καθορίζει.

Το HTC Desire 626 κυκλοφορεί στις αποχρώσεις Blue Lagoon και Dark Grey, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και μεγάλα καταστήματα λιανικής στην Ελλάδα από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

 

Γιώργος Κουρκουτάς

Κάτω από: News
comments powered by Disqus

Κατηγορίες

Εγγραφή στο Newsletter

Βρείτε μας

Περισσότερα