Πίσω στο DIGI1.gr
LG G4, στη μάχη για την κορυφή
Από Antoninos Πέμπτη 28/05/2015
Blog index lg g4

 Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου είναι η πίσω όψη, η οποία είναι καλυμμένη με αυθεντικό δέρμα επεξεργασμένο στο χέρι, ακολουθώντας ειδική διαδικασία φυτικής βαφής. Έτσι, στη χώρα μας το smartphone θα διατεθεί σε πρώτη φάση σε 2 χρωματικές επιλογές δέρματος– leather brown και leather black- ενώ στη συσκευασία θα περιλαμβάνεται και ένα έξτρα πίσω κάλυμμα μεταλλικής υφής σε φωτεινό χρυσό χρώμα.

Για την καινούρια "ναυαρχίδα" της, η LG  επέλεξε μια κάμερα με ευρύ φακό με ανάλυση 16MP.. Παράλληλα, το smartphone διαθέτει οθόνη IPS Quantum Display, με εξαιρετική ζωντάνια στα χρώματα, η οποία προσφέρει 20% καλύτερη αναπαραγωγή χρωμάτων, 25% βελτίωση της φωτεινότητας και 50% μεγαλύτερη αντίθεση.

Βελτιωμένη είναι επίσης η εμπρόσθια κάμερα 8MP με τη λειτουργία ‘Gesture Interval Shot’ για selfies, οι οποίες μπορούν να αποθηκευτούν στην αφαιρούμενη κάρτα microSD. Από  τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του ξεχωρίζει η υψηλής χωρητικότητας 3,000mAh αποσπώμενη μπαταρία, με υποστήριξη τεχνολογίας Quick Charge 2.0, όπως και ο νέος επεξεργαστή Snapdragon 808 της Qualcomm με τεχνολογία X10 LTE, για την καλύτερη ισορροπία μεταξύ απόδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας.

Κάτω από: News
comments powered by Disqus

Κατηγορίες

Εγγραφή στο Newsletter

Βρείτε μας

Περισσότερα