Πίσω στο DIGI1.gr
Αποχαιρετήστε για πάντα τις φύσιγγες
Από Antoninos Τρίτη 26/05/2015
Blog index epson ecotank l555

Η Epson διευρύνει την γκάμα των εκτυπωτών εξαιρετικά χαμηλού κόστους Ink Tank System (ITS) με έξι καινούργια μοντέλα που προσφέρουν εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης χωρίς την ανάγκη ύπαρξης φυσιγγών μελανιών. Με τη νέα σειρά που περιλαμβάνει μοντέλα με μελάνια ικανά να εκτυπώσουν έως 12.000 ασπρόμαυρες και 6.500 έγχρωμες σελίδες, η Epson δημιουργεί ένα νέο τρόπο εκτύπωσης ο οποίος προσφέρει στους οικιακούς χρήστες και τις επιχειρήσεις βέλτιστα αποτελέσματα χωρίς κόπο. Η σειρά περιλαμβάνει μοντέλα με σάρωση, αντιγραφή και φαξ (L565) και μεγάλη οθόνη LCD, με υποδοχή κάρτας SD για εύκολη εκτύπωση χωρίς υπολογιστή (L455).

 

Οι καινούριοι εκτυπωτές για οικιακή χρήση περιλαμβάνουν μελάνια που μπορούν να διαρκέσουν ως και δύο χρόνια. Τα μοντέλα L130 και L220 μπορούν να εκτυπώσουν 6.500 έγχρωμες και 4.000 ασπρόμαυρες σελίδες με χρήση αποκλειστικά και μόνο των μελανιών που περιλαμβάνει η συσκευασία. Επίσης, για οικιακή χρήση, τα μοντέλα L310, L365 και L455 διαθέτουν δύο επιπλέον φιαλίδια μαύρων μελανιών, αυξάνοντας έτσι τη συνολική απόδοση ασπρόμαυρης εκτύπωσης στις 12.000 σελίδες.

 

Τη σειρά συμπληρώνει το μοντέλο L565, για οικιακή χρήση, με εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης που μειώνει το κόστος της καθημερινής εκτύπωσης ως και κατά 90%. Διαθέτει λειτουργίες αντιγραφής και σάρωσης με ανάλυση 1.200 dpi, δυνατότητα διασύνδεσης Wi-Fi για ασύρματη εκτύπωση και λειτουργία φαξ με αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 30 σελίδων.

 

Το μοντέλο L455 ανταποκρίνεται στις ανάγκες των οικιακών γραφείων ως λύση γρήγορης εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής, και ενίοτε φωτογραφικών εκτυπώσεων, χωρίς υπολογιστή. Η μεγάλη οθόνη LCD που διαθέτει και η υποδοχή κάρτας SD καθιστούν ακόμη ευκολότερη την εκτύπωση μεγάλης γκάμας έγχρωμων εγγράφων γραφείου σε μέγεθος A4, συμπεριλαμβανομένων των γραφικών, του διαφημιστικού υλικού και των παρουσιάσεων.

 

Το μοντέλο L365 διαθέτει λειτουργίες αντιγραφής και σάρωσης σε ανάλυση 1.200 dpi, δυνατότητα διασύνδεσης Wi-Fi για εύκολη ασύρματη εκτύπωση και, όπως τα μοντέλα L565 και L310, προσφέρει ταχύτητες εκτύπωσης έως 9,2 σελίδων / λεπτό. Και τα τρία μοντέλα επωφελούνται από τις δυνατότητες εύκολης ρύθμισης, αξιόπιστης και πολύ οικονομικής εκτύπωσης και εγγύησης ενός έτους (ή 30.000 σελίδων) για ακόμη περισσότερη ευκολία, αν αυτό είναι το ζητούμενο. Για τις ανάγκες του οικιακού γραφείου, τα μοντέλα L130 και L220 προσφέρουν το ίδιο, πολύ χαμηλό κόστος εκτύπωσης με ταχύτητες εκτύπωσης ως 7 σελίδων / λεπτό1 και εγγύηση ενός έτους (ή 15.000 σελίδων).

 

Όλα τα καινούργια μοντέλα με δυνατότητα Wi-Fi επιτρέπουν στους χρήστες να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα Epson Connect, χάρη στην οποία μπορείτε να εκτυπώνετε από οπουδήποτε στον κόσμο, απλώς στέλνοντας στον εκτυπωτή τις φωτογραφίες και τα έγγραφα μέσω email ή μέσω απομακρυσμένου προγράμματος οδήγησης εκτύπωσης. Η λειτουργία Epson Connect περιλαμβάνει και την εφαρμογή Epson iPrint για εύκολη εκτύπωση μέσω Wi-Fi από smartphone και tablet. Επίσης, τα μοντέλα L455 και L565 επιτέπουν την εκτύπωση εγγράφων και φωτογραφιών απευθείας από φορητές συσκευές, χάρη στη συμβατότητα με τις λειτουργίες Apple AirPrint και Google Cloud Print.

Γιάννης Ριζόπουλος
 

Κάτω από: News
comments powered by Disqus

Κατηγορίες

Εγγραφή στο Newsletter

Βρείτε μας

Περισσότερα