Πίσω στο DIGI1.gr
Η Dell σε πλήρη σύνθεση στην Αθήνα
Από Antoninos Παρασκευή 22/05/2015
Blog index dst2015 athens expo

Η ολοήμερη εκδήλωση τεχνολογίας Dell Solutions Tour 2015 πραγματοποιήθηκε στις 21/5, στους χώρους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρουσιάζοντας τις τεχνολογίες αιχμής, αλλά και τις συναρπαστικές προοπτικές τους, με στόχο να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να πραγματοποιήσουν περισσότερα και να ανταποκριθούν αποτελεσματικότερα στις προκλήσεις τους.

Την εναρκτήρια ομιλία της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο κ. Aongus Hegarty, President, Dell EMEA. Ο κ. Hegarty αναφέρθηκε στον μετασχηματισμό που λαμβάνει χώρα στον κλάδο της τεχνολογίας με την επίδραση νέων τάσεων όπως: η δημιουργία εντυπωσιακά μεγάλου όγκου δεδομένων, η ανάπτυξη του cloud computing και η κρισιμότητα του τομέα της ασφάλειας. Ο μετασχηματισμός αυτός προάγει το ρόλο της τεχνολογίας και τη συμβολή της στην χάραξη της στρατηγικής  των επιχειρήσεων.

Στο Dell Solutions Tour παρουσιάστηκαν ενότητες για τα επιχειρηματικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η προσέγγιση της Dell στην ασφάλεια, την αξιοποίηση τεχνολογιών cloud, τις λύσεις OEM και τα περιβάλλοντα virtual desktop.

Οι επισκέπτες είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από τους  platinum χορηγούς του Dell Solutions Tour, Intel και Microsoft, καθώς και από τη Vmware, η οποία υποστήριξε χορηγικά την εκδήλωση ως gold χορηγός.

Στον εκθεσιακό χώρο της εκδήλωσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά και να πραγματοποιήσουν γόνιμες συζητήσεις με τοπικούς συνεργάτες της Dell στην Ελλάδα, μέλη του δικτύου Dell PartnerDirect οι οποίοι υποστήριξαν χορηγικά την εκδήλωση. Πρόκειται για τις εταιρείες  Active, Amplus, Byte, Infinitum, InfoQuest, Oktabit και Space Hellas, οι οποίοι παρουσίασαν τις λύσεις που προσφέρουν στην αγορά και βασίζονται στην καινοτομία της Dell.

H Αθήνα αποτέλεσε το δεύτερο σταθμό της περιοδείας του Dell Solutions Tour το οποίο θα επισκεφθεί 16 ακόμα πόλεις.

Κάτω από: News
comments powered by Disqus

Κατηγορίες

Εγγραφή στο Newsletter

Βρείτε μας

Περισσότερα